Inchirieri auto ieftine – Inchiriaza o masina pentru o luna

Daca calatoriti spre Romania  pentru o vacanta binemeritata cu trenul sau avionul, si nu este deloc practic sa va aduceti si masina personala, ati face bine sa apelati la un serviciu de inchirieri auto ieftin. Puteti inchiria o masina pentru o luna sau doar pentru cateva zile, depinde de nevoile dumneavoastra. Pretul inchirierii va depinde in general de masina aleasa. Daca alegeti o masina din clasa mica, precum o Dacia Logan sau Sandero, probabil veti cheltui undeva intre 12 si 25 de euro zilnic, in functie de durata contractului.

Oferte specializate

Diferite planuri tarifare sunt disponibile si in functie de ceeea ce doriti sa faceti cu masina. Daca sunteti membru al unei companii si aveti nevoie de o masina de inchiriat pentru angajati in scop de business, aveti de ales dintre cateva optiuni. In general, firmele de rent a car au oferta specializate pentru companii. Pentru o crea o imagine cat mai buna pentru compania dumneavoastra, www.rentacar247.net va sugereaza sa alegeti o masina cat mai potrivita, air aceasta va va astepta la aeroport.

Plata in avans?

Cand alegeti o firma de inchiriat auto mai mica, de obicei vi se va solicita sa va inregistrati si sa platiti o suma in avans ca si asigurare. Pentru acest scop puteti plati cash, dar in unele cazuri, mai putine de altfel, se vor accepta si obiecte pretioase, precum inele cu diamant sau lanturi de aur. Daca doriti sa inchiriati un automobil ceva mai luzos pentru o perioada mai lunga, vi se va solicita o suma mai substantiala ca si avans. Aceasta suma reprezinta o garantie ca veti returna masina.

Avantajele inchirierii unei masini

Inchiriatul unei masini, spre deosebire de condusul masinii personale pentru sute sau mii de kilometri, are diferite avantaje. Unul din ele este ca veti economisi bani pe care ar trebui sa ii folositi pentru a cumpara combustibil necesar spre a parcurge distanta pana la destinatia vacantei. Din acesti bani puteti cumpara bilete de tren sau avion, apoi inchiria o masina, si veti ramane cu bani de cheltuiala in vacanta. De asemenea, puteti inchiria masina care se potriveste cel mai bine scopurilor dumneavoastra. De obicei puteti alege dintr-o gama variata de automobile pe acela care este perfect pentru ceea ce doriti sa faceti. De la o masina mica, la una sport sau chiar o masina de teren, veti fi pregatit sa va avantati pe strazi cu masina care va reprezinta cel mai bine.

Cand inchiriati o masina pentru o perioada mai indelungata, este important sa gasiti o oferta de inchirieri auto ieftina si de calitate pentru a economisi bani si a avea confortul necesar.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *